Sms lån med direkt utbetalning

Bråttom med pengarna? Direktutbetalning av lån erbjuds av många långivare till dig som behöver låna pengar snabbt i en akut situation. I de allra flesta fall är det snabba sms-lån, eller snabblån, som detta är möjligt. När det gäller lite större summor som vid blancolån på över 20 000 kr är det inte lika vanligt med direktutbetalning – med det förekommer.

Snabblån, smslån, kontokredit – kärt barn har många namn och alla är de namn på samma sak: korta lån, dvs. mindre lån med kort löptid. Kanske behöver du låna 6 000 kr för att byta ut din gamla tvättmaskin som just spillde ut allt vatten över hela golvet i tvättstugan? Eller din frys, som är full med mat, plötsligt bestämt sig för att gå i pension? Det är just i situationer som denna, som gör att du vill ha pengarna direkt in på kontot.

Så vart vänder jag mig för att få en direktutbetalning i en nödsituation? Här på Nocredit.se har vi samlat alla långivare som erbjuder snabba utbetalningar – vissa av dem även på helger och röda dagar.

Uppdaterad: 23.01.2019
1
Lägstabelopp1.000 kr
Högstabelopp30.000 kr
Löptid30d - 5 år
Avgift0 kr
Ränta9,45%
Utan UC
Kontokredit
Betalnsanm. Ok
Åldersgräns21 år
441 valde Ferratum
Ferratum exempel: Lånebelopp: 10 000 kr, 90 dagars löptid, 47,64% i effektiv ränta och 0 kr i avgift. Månadskostnad: 3 556 kr (inkl. amortering). Kreditkostnad: 667 kr.
1
Lägstabelopp1.000 kr
Högstabelopp40.000 kr
Löptid30d - 2år
Avgift395 kr
Ränta3,25-83%
Utan UC
Kontokredit
Betalnsanm. Ok
Åldersgräns20 år
88 valde Mobillån
Mobillån exempel: Lånebelopp: 25 000 kr, 1 års löptid, 47% i effektiv ränta och 815 kr i avgift. Månadskostnad: 2617 kr (inkl. amortering). Kreditkostnad: 6 405 kr.
1
Lägstabelopp1.000 kr
Högstabelopp40.000 kr
Löptid1 - 3 år
Avgift350 kr
Ränta9.9-39%
Utan UC
Direktutbetalning
Betalnsanm. Ok
Åldersgräns18 år
87 valde Frogtail
Frogtail exempel: Lånebelopp: 25 000 kr, 3 års löptid, 23,99% i effektiv ränta och 890 kr i avgift. Månadskostnad: 947 kr (inkl. amortering). Kreditkostnad: 9 092 kr.
  • Vilken bank använder långivaren?
  • Att tänka på om du behöver direktutbetalning
  • Källor

Vilken bank använder långivaren?

Spelar roll? tänker du kanske. Men om det är riktigt bråttom att få in pengarna på ditt bankkonto har det stor betydelse vilken bank långivaren samarbetar med. Det är nämligen essentiellt att långivaren använder sig av samma bank som du själv – annars kan inte en direktutbetalning göras, utan du tvingas vänta i en eller två bankdagar innan pengarna letat sig fram till ditt konto.

Som tur är använder många långivare sig av både tre och fyra banker, så chansen är stor att ni har samma bank. Allra vanligast är Nordea, men även Swedbank, SHB (Handelsbanken), SEB och Danske Bank är relativt vanliga.

Att tänka på om du behöver direktutbetalning

Du står där med vatten upp till fotknölarna i tvättstugan. Tvättmaskinen som nyss pajat måste ersättas och det nu – inte om tre veckor när nästa lön kommer. Ett kortlån med helgutbetalning är absolut nödvändigt för att ni ska slippa stå och tvätta för hand.

Det är inte särskilt svårt att få pengarna direkt, men vissa saker måste dock finnas på plats för att det ska vara tekniskt möjligt.

Det första har vi nämnt: se till att du har samma bank som långivaren. Vad behövs mer för att du ska kunna få pengarna direkt?

Först och främst gäller det att jämföra långivarna och se vilka som erbjuder direktutbetalning. Därefter det kanske viktigaste av allt: hur du signerar låneansökan. Ett absolut krav är att du kan identifiera dig online, och skriva under ansökan. Så se till att du har ett BankID (mobilt BankID eller datorversionen) så är det problemet ur världen.

Till sist: kolla öppettiderna hos långivaren. För att en direktutbetalning ska vara möjlig krävs det såklart att någon finns på plats och kan ta hand om din ansökan.

Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0