Smslån som beviljar flest

Är du i behov av ett Sms lån som beviljas alla som ansöker om lån? Eftersom du är osäker på om din ekonomi räcker för att få ett lån? Långivare som beviljar alla ansökningar existerar tyvärr inte, men det finns långivare som har väldigt låga krav eller knappt några krav alls på dig som ansöker om lån. Det finns flera långivare som accepterar både betalningsanmärkningar, låg inkomst och som gör en kreditbedömning utan UC.

Innehåll
  klara lan logo
  Lägstabelopp 1.000 kr
  Högstabelopp 150.000 kr
  Löptid 1-10 år
  Avgift 0 kr
  Ränta 2,99% – 39,5%
  Effektiv ränta 13% – 1.112%
  Utan UC
  Samla lån
  Betalnsanm.
  Åldersgräns 18 år
  Har valts av 11000 personer
  Exempel från Klara Lån: Om du lånar 5 000 kr med återbetalningstid på 2 månader så blir totalkostnaden för krediten 718 kr. Månadskostnaden är då 359 kr och den effektiva räntan 195%. Om du lånar 20 000 kr med återbetalningstid på ett år så blir totalkostnaden för krediten 6 107 kr. Månadskostnaden blir då 509 kr och den effektiva räntan 32%.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  ferratum logo
  Lägstabelopp 1.000 kr
  Högstabelopp 200.000 kr
  Löptid 1-144 mån
  Avgift 0 kr
  Ränta 6,95% – 39,60%
  Effektiv ränta 7,17% – 47,64%
  Utan UC
  Samla lån
  Betalnsanm.
  Åldersgräns 21 år
  Har valts av 2889 personer
  Exempel på blancolån från Ferratum: Räntan är individuell f n 6,95% – 24,45% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 75 000 kr upplagt på fem år (60 månader) med exempelräntan 9,95% (effektiv ränta på 10,41%), blir det totala beloppet att betala 95 503,44 kr vilket motsvarar 1 591,72 kr/mån. Exempel på kontokredit från Ferratum: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr. Vid kontouttag om 45 000 kr är 30 dagars lånekostnad 1 485,00 kr (dagsränta 0.1085 %) och minsta återbetalning per månad är 1 800 kr.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  loanstep logo
  Lägstabelopp 3.000 kr
  Högstabelopp 25.000 kr
  Löptid 5-24 mån
  Avgift 19-39 kr
  Ränta 15,4% – 38,4%
  Effektiv ränta 29,93% – 1.177%
  Utan UC
  Samla lån
  Betalnsanm.
  Åldersgräns 18 år
  Har valts av 1424 personer
  Exempel från Loanstep: Ett lån taget 2021-02-08 med kreditbelopp på 5 500 kr till 38,4 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på fem (5) månader som återbetalas genom fem (5) avbetalningar om ca 1 792 kr, ger en effektiv ränta på totalt 1 051 %. Totalt att betala är 9 339 kr, av vilket 3 000 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst Savelend tillhandahåller och 60 kronor i aviavgift per avi. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending. Återbetalningstid 5 månader – 24 månader. Maximala räntan är 38,4%.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  Vilket lån är enklast att få?

  Snabblån är de lån som beviljas mest av alla, oftast har man mycket låga krav på dig som ansöker. Men vilket lån som är enklast att få för just dig beror helt på hur din ekonomiska situation ser ut just nu. De långivare som har låga krav tittar ändå på hela din ekonomiska situation som:

  • Om du har en stadig inkomst
  • Om du har betalningsanmärkningar
  • Hur gamla betalningsanmärkningarna är
  • Om du kar ett skuldsaldo hos kronofogden

  Vilka långivare godkänner flest lån?

  Det är omöjligt att peka ut en långivare som godkänner flest lån. Om man tittar på statistiken för de långivare som har högst beviljandegrad på lån varierar det från månad till månad. Det bästa är att titta på villkoren hos de olika långivarna och se om det matchar din ekonomiska situation. En långivare beviljar aldrig lån till någon om de misstänker att man inte kan betala tillbaka lånet. Enklast är här att vända sig till Klara lån som förmedlar mindre krediter.

  Sms lån utan UC beviljar flest ansökningar

  Att ansöka om ett lån på mobilen eller på nätet har många fördelar, men kan även ha en del nackdelar om man inte ser upp. Det kanske är enkelt att få igenom ett snabblån men inte sällan är räntorna skyhöga och slutkostnaden för lånet är lika mycket som ett stort lån.

  Den nya sortens långivare tittar på din framtid och gör kreditbedömningen utan UC, vilket går mycket fortare. Dessa långivare tittar inte på din ekonomiska historik utan är mer måna om att upplägget på lånet ska fungera i praktiken för dig. Man fokuserar mer på om du har möjlighet att betala tillbaka lånet och godkänner alla som kan det. Det spelar mindre roll om du han betalningsanmärkningar om du har en stabil ekonomi.

  Att tänka på innan du ansöker om Sms lån

  Det är viktigt att noggrant överväga dina ekonomiska förutsättningar innan du ansöker om ett Sms lån. Även om det kan verka som en snabb lösning på finansiella problem, bör du alltid se till att du kan hantera återbetalningen. Här är några punkter att tänka på:

  1. Ränte- och avgiftskostnader: Förstå de fulla kostnaderna för lånet, inklusive räntor och alla avgifter.
  2. Återbetalningsplan: Se till att du har en realistisk plan för hur du ska återbetala lånet. Detta bör inkludera en budget som täcker månatliga avbetalningar.
  3. Alternativ till Sms lån: Överväg andra alternativ, såsom att spara pengar eller låna från familj eller vänner.
  4. Risken för skuldfällor: Var medveten om risken att hamna i en skuldfälla om du inte kan återbetala lånet i tid.

  Tips för att välja rätt långivare

  När du har beslutat att ett Sms lån är rätt för dig, är det viktigt att välja rätt långivare. Här är några tips:

  1. Jämför olika långivare: Använd jämförelsetjänster för att hitta den bästa räntan och de mest fördelaktiga villkoren.
  2. Läs recensioner: Sök efter recensioner och feedback från andra kunder för att få en uppfattning om långivarens service och pålitlighet.
  3. Kontrollera villkor noggrant: Se till att du förstår alla villkor, inklusive räntor, avgifter och vad som händer vid försenad betalning.
  4. Undvik långivare med otydliga villkor: Om en långivare inte är öppen med sina villkor, är det bäst att undvika dem.

  Hur man hanterar återbetalningar effektivt

  Efter att ha tagit ett Sms lån, är det avgörande att hantera återbetalningarna på ett ansvarsfullt sätt. Här är några strategier:

  1. Automatisera betalningar: Sätt upp automatiska betalningar så att du inte missar några avbetalningar.
  2. Prioritera lånet i din budget: Se till att du har avsatt pengar varje månad för att täcka låneavbetalningen.
  3. Kontakta långivaren vid problem: Om du stöter på ekonomiska svårigheter, tveka inte att kontakta långivaren för att diskutera eventuella lösningar.

  Vad menas med ”Smslån som beviljar alla”?

  Begreppet ”Smslån som beviljar alla” är något av en missuppfattning på marknaden för snabblån. Även om vissa långivare marknadsför sig med låga krav, är det viktigt att förstå att ingen långivare kan garantera att bevilja lån till varje ansökande individ. Detta beror på att långivare är skyldiga att följa strikta regleringar för kreditgivning, vilket inkluderar ansvarig utlåning.

  Ansvarig utlåning och dess inverkan

  Ansvarig utlåning innebär att långivaren måste göra en noggrann bedömning av låntagarens återbetalningsförmåga. Detta skyddar både låntagaren från att hamna i överbelåning och långivaren från att erbjuda lån som inte kan återbetalas. Faktorer som inkomst, befintliga skulder, och tidigare ekonomiskt beteende beaktas i denna process.

  Smslån utan UC

  En trend som växer är smslån som erbjuds utan UC (Upplysningscentralen) kontroller. Dessa långivare använder andra kreditupplysningsföretag för att bedöma en låntagares kreditvärdighet, vilket kan vara fördelaktigt för de med betalningsanmärkningar eller låg kreditpoäng. Men, det är väsentligt att notera att även dessa långivare inte beviljar lån till ’alla’. De utför fortfarande en kreditbedömning, även om den är mindre strikt än traditionella banker.

  Risker och konsekvenser

  Att ansöka om smslån, särskilt de med löften om låga krav, kan vara frestande för de i akut behov av pengar. Men de höga räntorna och avgifterna som ofta följer med dessa lån kan leda till en djupare skuldsättning. Det är också viktigt att komma ihåg att missade betalningar på dessa lån kan leda till ännu värre kreditpoäng och ekonomiska svårigheter.

  Vikten av att göra välgrundade beslut

  Det är avgörande för potentiella låntagare att göra välgrundade beslut. Detta innebär att läsa igenom alla villkor noggrant, jämföra olika långivare, och överväga om lånet verkligen är nödvändigt. I vissa fall kan alternativa finansieringskällor som att spara pengar, använda en kreditfacilitet med lägre ränta, eller be om hjälp från familj och vänner vara mer lämpliga alternativ.

  Medan det finns smslån med låga krav på marknaden, är det en myt att det finns lån som beviljas till ’alla’. Ansvarig utlåning och realistiska bedömningar av låntagares återbetalningsförmåga är centrala i låneindustrin. Att förstå dessa aspekter och de potentiella riskerna med smslån är viktigt för alla som överväger att ta ett sådant lån.

  Vanliga frågor om beviljningsgrad

  Enligt svensk lag är alla kreditgivare skyldiga att göra en kreditupplysning när man lånar ut pengar. De som inte använder UC gör kreditupplysningen hos andra kreditupplysningsföretag som till exempel Creditsafe eller Bisnode.

  Hur stor summa en sms-långivare erbjuder kan variera, men normalt är 25 000 kr och upp till 50 000 kr.

  Med ett smslån/snabblån lånare du en mindre summa pengar, på en kortare återbetalningstid.

  Ja, ett smslån beviljas oftare och du kan till och med få lån trots betalningsanmärkningar.

  Erik Jansson

  Erik har en kandidatexamen inom ekonomi och har under de senaste 8 åren arbetat med internetmarknadsföring.
  Uppdatering: 2023-12-11
  Publicering: 2021-02-07