Allmänna villkor

Uppdaterad: 23-03-2023

Nocredit.se är en tjänst som hjälper dess användare att jämföra långivare och deras olika typer av lån, helt kostnadsfritt. Då tjänsten som tillhandahålls på Nocredit.se är helt kostnadsfri för användaren kommer denne aldrig krävas på någon form av ersättning från Nocredit.se. Vår webbplats och tjänst är helt fristående och innehållet på webbplatsen påverkas inte av någon tredjeparts organisation eller långivare. Däremot så följer Nocredit.se självklart de lagar och regler som gäller. Vi står bland annat under tillsyn av konsumentverket.

Då vi följer de lagar som gäller i Sverige så är det viktigt att du som användare är införstådd i att det är ett lagkrav i Sverige på att du är över 18 å för att kunna låna pengar. Trotts detta lagkrav om 18 årsgräns så är det värt att notera att det finns kreditbolag och långivare som har en åldersgräns som är över 18 år.

Vårt ansvar

Nocredit.se tillhandahåller inga lån och/eller påverkar låneansökningar på något sätt. Vi är helt fristående och utanför den process som sker mellan långivare och låntagare. Vi kan därför inte ta något ansvar för eventuella skador, skulder eller konflikter som eventuellt kan uppstå mellan långivare och låntagare. Samt att vi på Nocredit.se kan inte ta åläggas något ansvar för individers privatekonomi då vi tar avstånd från att påverka lånansökningsprocessen bortsett från att tillhandahålla en tjänst som möjliggör jämförelse av långivare och deras produkter/tjänster. Vi tar inget ansvar för eventuella bedrägerier som utförs av part i relation till en användares ansökan om lån, men vi kan i vissa fall bistå med hjälp för att lösa eventuella konflikter och problem. Vårt ansvar ligger således endast i att underhålla den information som finns tillgänglig på Nocredit.se.

Personuppgifter

För mer information om hur vi hanterar personuppgifter hänvisar vi er till vår integritetspolicy.

Eventuella villkorsändringar

Nocredit.se förbehåller sig rätten att när som helst i tid genomföra ändringar av gällande villkor utan att förmedla dessa förändringar utanför Nocredit.se. Om en sådan förändring skulle ske kommer denna sidan att uppdateras och vi rekommenderar därför alla våra användare att läsa igenom de allmänna villkoren med jämna mellanrum.

Kontakt

Vid frågor gällande Nocredit.se ber vi er kontakta oss på info@nocredit.se