Smslån med utbetalning samma dag

När man väl har bestämt sig för att ta ett sms-lån vill man helst ha utbetalningen samma dag, vilket är möjligt eftersom många långivare erbjuder direktbetalning. Det som krävs för att du ska kunna få pengarna samma dag är att du har ett konto på någon av storbankerna, vilket de flesta har, och ett BankID.

Innehåll
  klara lan logo
  Lägstabelopp 1.000 kr
  Högstabelopp 150.000 kr
  Löptid 1-10 år
  Avgift 0 kr
  Ränta 2,99% – 39,5%
  Effektiv ränta 13% – 1.112%
  Utan UC
  Samla lån
  Betalnsanm.
  Åldersgräns 18 år
  Har valts av 11006 personer
  Exempel från Klara Lån: Om du lånar 5 000 kr med återbetalningstid på 2 månader så blir totalkostnaden för krediten 718 kr. Månadskostnaden är då 359 kr och den effektiva räntan 195%. Om du lånar 20 000 kr med återbetalningstid på ett år så blir totalkostnaden för krediten 6 107 kr. Månadskostnaden blir då 509 kr och den effektiva räntan 32%.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  ferratum logo
  Lägstabelopp 1.000 kr
  Högstabelopp 200.000 kr
  Löptid 1-144 mån
  Avgift 0 kr
  Ränta 6,95% – 39,60%
  Effektiv ränta 7,17% – 47,64%
  Utan UC
  Samla lån
  Betalnsanm.
  Åldersgräns 21 år
  Har valts av 2890 personer
  Exempel på blancolån från Ferratum: Räntan är individuell f n 6,95% – 24,45% och villkoren bestäms efter kreditprövning. Vid ett lån på 75 000 kr upplagt på fem år (60 månader) med exempelräntan 9,95% (effektiv ränta på 10,41%), blir det totala beloppet att betala 95 503,44 kr vilket motsvarar 1 591,72 kr/mån. Exempel på kontokredit från Ferratum: Utnyttjad kredit om 10 000 kr i 12 månader, totalt belopp att återbetala 12 145 kr (snitt 1012 kr per månad). Effektiv årsränta: 47,64%. Kontokredit med variabel nominell årsränta på 39,60%. Övriga avgifter: Uppläggningsavgift 0 kr. Uttagsavgift 0 kr. Vid kontouttag om 45 000 kr är 30 dagars lånekostnad 1 485,00 kr (dagsränta 0.1085 %) och minsta återbetalning per månad är 1 800 kr.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  loanstep logo
  Lägstabelopp 3.000 kr
  Högstabelopp 25.000 kr
  Löptid 5-24 mån
  Avgift 19-39 kr
  Ränta 15,4% – 38,4%
  Effektiv ränta 29,93% – 1.177%
  Utan UC
  Samla lån
  Betalnsanm.
  Åldersgräns 18 år
  Har valts av 1433 personer
  Exempel från Loanstep: Ett lån taget 2021-02-08 med kreditbelopp på 5 500 kr till 38,4 % bunden årlig kreditränta med en återbetalningstid på fem (5) månader som återbetalas genom fem (5) avbetalningar om ca 1 792 kr, ger en effektiv ränta på totalt 1 051 %. Totalt att betala är 9 339 kr, av vilket 3 000 kr utgörs av kreditförmedlingsavgift för den kreditförmedlingstjänst Savelend tillhandahåller och 60 kronor i aviavgift per avi. Kreditförmedling sker i samarbete med Savelend’s peer to peer lending. Återbetalningstid 5 månader – 24 månader. Maximala räntan är 38,4%.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  Låna och få pengar på kontot samma dag

  Sen den dagen då internet blev en del av vår vardag och många smarta uppfinningar som BankID kom, så har hela vår värld förändrats när det gäller att låna pengar.

  De flesta ansöker idag om ett snabblån via nätet. Ansökningsprocessen tar några minuter och du signerar din ansökan med hjälp av ditt BankID. De flesta långivare har ett samarbete med storbankerna och därför är det möjligt att få dina pengar insatta direkt efter en godkänd låneansökan.

  ”Nu är det möjligt att få direktutbetalning även på helger”

  Vad krävs för att få direktutbetalning av smslån?

  I princip kan alla få ett smslån med direktutbetalning. Om det inte är så att du genomgår en skuldsanering eller har en skuld hos kronofogdemyndigheten. Kraven för att låna är ofta väldigt låga men man måste ändå uppfylla vissa kriterier för att en direktutbetalning ska vara möjlig. Du behöver ett konto på någon av storbankerna som till exempel:

  • Swedbank
  • Sparbanken
  • Handelsbanken
  • Nordea
  • SEB
  • Danske Bank

   

  Förutom att du bör ha ett bankkonto hos en storbank kan långivarna ha lite olika krav för att bevilja ett lån. Men några saker har alla långivare gemensamt och det är att du måste vara myndig och oftast så kräver de att du har en inkomst också.

  Utbetalning av smslån dygnet runt och även på helger

  I vår moderna tid kan saker och ting hända när som helst på dygnet, eftersom vi arbetar vid olika tider och därför skapar olika vanor. Behöver du akut låna under en helg eller en annan tid på dygnet än dagtid är det möjligt. Många långivare erbjuder direktutbetalning inom några minuter dygnet runt alla dagar i veckan.

  Nästan alla smslångivare erbjuder snabba utbetalningar oftast samma dag men hos vissa kan man få direktutbetalning och då sker transaktionen direkt och pengarna finns på ditt konto inom några minuter.

  Hur ansöker man om ett snabblån med utbetalning samma dag?

  Söker du efter en långivare med bra villkor kan du jämföra alla sms-långivare här på NoCredit. Att ansöka om ett snabblån är enkelt, det enda som behövs är att du har ditt BankID till hands. När du väl har bestämt dig för vilken långivare du vill låna av så är processen snabb.

  Gör så Här:

  • Klicka på länken till den långivare du har valt
  • Fyll i beloppet du vill låna
  • Välj hur lång återbetalningstid du vill ha
  • Fyll i övriga uppgifter som personnummer etcetera
  • Godkänn med ditt BankID

   

  Om din långivare erbjuder direktutbetalning kan du kolla om du har fått in pengarna på kontot inom några minuter efter att du har fått besked om godkännande.

  Krav för att låna med utbetalning samma dag

  Ett snabblån innebär att du kan låna upp till 50 000 kr beroende på långivare men det normala lånebeloppet ligger runt 25 000 kr. För att ansöka om ett snabblån krävs ingen säkerhet eller borgensman.

  För övrigt kan kraven se ut så här hos långivarna:

  • Du ska vara fyllda 18 år (ibland 21år)
  • Du måste ha en folkbokföringsadress i Sverige
  • Du får inte ha fler än 6 betalningsanmärkningar
  • Du får inte ha anmärkningar som är nyare än 6 månader
  • Du måste ha en deklarerad inkomst
  • Du måste ha ett bankkonto och ett BankID

  Direktutbetalning samma dag utan UC trots betalningsanmärkningar

  Har du haft ekonomiska problem tidigare behöver det inte var ett hinder för att få ett smslån. Många av långivarna accepterar betalningsanmärkningar, de är inte så intresserade av din ekonomiska historik utan fokuserar mer på din framtida ekonomiska situation. Smslångivare erbjuder oftast lån med kreditupplysning utan UC:s inblandning, vilket betyder att ditt lån inte registreras hos UC.

  Om du senare vill ta ett större lån finns inte ditt lån registrerat och du får då bättre kreditvärdighet, när du tar tagit ett lån utan UC.

  Risker med smslån med direktutbetalning

  Den stora risken med att ta ett smslån är att du lånar impulsivt utan att tänka dig för. Det är så lätt att lockas av att få extrapengar snabbt men allt du lånar måste till slut betalas tillbaka med råge oftast. Så ta en extra funderare innan du tar ett sms-lån.

  Några vanliga frågor om snabblån med utbetalning samma dag

  Det är möjligt på grund av att vissa långivare har ett samarbete med storbankerna och när din ansökan är godkänd sker en direktutbetalning automatiskt.

  Ja, det finns viss långivare som erbjuder direktutbetalning 24/7.

  Dessa banker ingår i storbankerna i Sverige Swedbank, Sparbanken, Handelsbanken, Nordea, SEB och Danske Bank.

  En ränta sätt alltid individuellt efter din ekonomiska situation och din betalningsförmåga. Det är ingenting du kan få reda på innan en låneansökan.

  Erik Jansson

  Erik har en kandidatexamen inom ekonomi och har under de senaste 8 åren arbetat med internetmarknadsföring.
  Uppdatering: 2021-02-11
  Publicering: 2021-02-07