Låna 500 kr utan uc

Att låna 500 kr är inte särskilt svårt, och ett sms-lån är en perfekt lösning på ett mindre ekonomiskt problem där du behöver låna pengar snabbt. Ett lån på en femhundring är inte heller särskilt dyrt att ta, oavsett vilka villkor långivaren har.

Detta är inte en stor summa, och det kan kanske kännas märkligt att man ska behöva låna 500 kr överhuvudtaget. Men när det är lite för mycket månad kvar i slutet av lönen, kan ett litet snabblån vara det som behövs för att klara av alla räkningar. Ett mikrolån i ordet rätta bemärkelse.

Uppdaterad: 12.01.2021

Vissa av dessa lån är högkostnadskrediter

Om du inte följer betalningsplanen och betalar tillbaka krediten enligt avtal riskerar du att få en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Behöver du stöd? Kontakta då budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Uppgifter till var du skall vända dig finns på Hallåkonsument.se.

  • Tips när du lånar 500 kr

Tips när du lånar 500 kr

Behovet att snabbt kunna låna belopp som är så här små kan uppstå av olika anledningar. En oväntad utgift i en annars tight ekonomi kan räcka för att pengarna inte ska räcka till. Något går sönder på bilen, du får en räkning du inte har räknat med eller någon fyller år och du har inte pengar till att köpa en present.

Vilka låneformer är aktuella?

Det är korta lån det är fråga om när du bara vill låna 500 kronor, lån som ska betalas inom 30 eller 60 dagar är det vanligaste. Det är alltså så kallade sms-lån (utan UC) och mikrolån det handlar om i dessa fall. Och har du samma bank som långivaren (ofta Nordea och Handelsbanken) kan du via direktbetalning ha pengarna på kontot inom en timme.

Lån i den här storleken kan du hitta hos nästan alla långivare. Dessutom kan du hos många av dessa få lån utan ränta eller andra avgifter – låna 500 kr och betala tillbaka 500 inom en månad. I regel är det ett erbjudande du får om det är första gången du lånar hos dem.

Här nedan kan du se vilka långivare som erbjuder lån på 500 kronor.

Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0