Nocredit.se bedriver ingen egen utlåning utan är tjänst som jämför långivare och dess villkor. Nocredit.se affärsmodell bygger på att vi hänvisar trafik till våra samarbetspartners. Nocredit.se tjänar pengar då våra användare ansöker eller blir beviljade ett lån efter att besökaren först har klickat på en extern länk Nocredit.se

Personuppgifter

Nocredit.se hanterar inte någon information som kan kopplas till en specifik individ. Cookies används istället för att identifiera webbläsare (mer information om cookies finns längre ner på den här sidan). Nocredit.se samlar inte in mailadresser, handlägger lån eller utför kreditupplysningar. Tvister och avtal med kreditinstitut hanteras av låntagare och långivare. Nocredit.se står utför och kan ej hållas ansvariga.

Information om långivare, låneförmedlare och låntyper uppdateras kontinuerligt. Dock friskriver sig Nocredit.se för eventuella faktafel. All information skall kontrolleras av låntagaren hos långivaren innan en kreditansökan sker. Du som användare av Nocredit.se har fullt personligt ansvar för låneansökan som sker hos våra anslutna långivare.