Arcadia Finans

Arcadia Finans bistår välkända Freedom Finance och deras låneförmedlingstjänst. Det betyder med andra ord att Arcadia Finans också är en låneförmedlartjänst. De ger inte några lån själva, utan bistår med ett jämförelseverktyg där man som kund kan jämföra olika lån hos över 30 olika långivare.

Hos Arcadia Finans kan man jämföra osäkrade privatlån, eller blancolån som dom också kallas. Här finns både snabba onlinelån och lån från storbanker. Lånebelopp man kan låna är 5 000 kr till 600 000 kr. Väljer man att skicka in en ansökan hos Arcadia Finans kommer en kreditupplysning att göras via UC, vilket är standard hos många seriösa långivare. Det är möjligt att ansöka om lån trots att man har en betalningsanmärkning, men det är upp till de individuella långivarna att erbjuda lån till någon som har betalningsanmärkning. Det går dock inte att ansöka om lån om man har ett öppet skuldsaldo (obetald skuld) hos Kronofogden.

Uppdaterad: 11.01.2021
5.000 kr Lägstabelopp
600.000 kr Högstabelopp
18 ar Åldersgräns
2,95 – 29,90% Ränta
97 valde Arcadia Finans
 • Utan UC
 • Samla lån
 • Betalnsanm. Ok

Räkneexempel: Låna 90 000 kr i 10 år. 9,9% ränta och 10,36% effektiv ränta. Du betalar tillbaka 142 126 kr under perioden (142 126 kr i kreditkostnad). Månadskostnad: 1 185 kr (ink amortering).

Vissa av dessa lån är högkostnadskrediter

Om du inte följer betalningsplanen och betalar tillbaka krediten enligt avtal riskerar du att få en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Behöver du stöd? Kontakta då budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Uppgifter till var du skall vända dig finns på Hallåkonsument.se.

Om Arcadia Finans

Måndag24 timmar
Tisdag24 timmar
Onsdag24 timmar
Torsdag24 timmar
Fredag24 timmar
Lördag24 timmar
Söndag24 timmar
Hemsida:https://www.arcadiafinans.se/
E-post:kundtjanst@arcadiafinans.se
Företagsinformation:Allabolag.se
Företagsnamn:Freedom Finance Kreditservice AB
Orgnr556647-0737
Gata:Linnankoskenkatu 1
Stad:Helsingfors
KreditupplysningUC
Telefonnummer:010-55 17 244
 • Enkel och okomplicerad ansökan

 • Snabb process

 • Betalningsanmärkning accepteras

 • Ingen telefonsupport eller FAQ
 • Väldigt lite tillgänglig information
 • Lånevillkor
 • Blancolån
 • Hur du ansöker om lån
 • Kundtjänst
 • Källa

Lånevillkor

För att kunna ansöka om ett lån hos Arcadia Finans måste man uppnå vissa krav. Man måste:

 • Vara över 18 år
 • Vara bosatt och skriven i Sverige
 • Ha en stadig inkomst från arbete eller studier som överstiger 100 000 kr/år
 • Inte ha något öppet skuldsaldo hos Kronofogden. Däremot går det bra att ansöka med betalningsanmärkning.

Eftersom att Arcadia Finans endast är en låneförmedlare och inte ger ut några lån själva, så är det i slutändan upp till de olika långivarna att bestämma vem som kvalificerar sig till att få låna pengar.

Blancolån

Hos Arcadia Finans kan man ansöka om blancolån. Att ett lån är osäkrat betyder att man inte lämnar någon garanti på att man kan betala tillbaka lånet, förutom att man är enligt banken en pålitlig person med goda möjligheter att betala. Det betyder att ju högre ekonomiska förutsättningar man har, desto större chans har man att få ett billigt lån med låga räntor och bra villkor. Har man det lite sämre ställt i sin privatekonomi får man troligtvis också sämre låneerbjudanden.

Hur du ansöker om lån

 1. Surfa in på Arcadia Finans hemsida. Här kan du med hjälp av en smidig uträknare se exempel på lånebelopp och villkor.
 2. När du har bestämt dig för hur mycket du vill låna och vilken löptid du vill ha, fyller du i ansökan direkt på hemsidan. Ange telefonnummer och e-postadress, samt eventuell medsökande.
 3. Inom ett dygn kommer du att få samlade låneerbjudande från Arcadia Finans samarbetspartners. Välj det du tycker passar.
 4. När du har tecknat avtal kommer pengarna att snabbt komma in på kontot, vissa långivare erbjuder att pengarna utbetalas redan samma dag.

Kundtjänst

Arcadia Finans har ingen telefonsupport tillgänglig till sina kunder. Det finns inte heller någon livechatt, eller någon FAQ på hemsidan. Det enda sättet att kontakta en representant med eventuella frågor är via e-post.

Att det inte finns någon telefonsupport är något ovanligt i jämförelse med andra finansbolag som erbjuder liknande tjänster.

Källa

Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0