Qred

Räntefria lån är något som Qred tror starkt på och världen ser ut att vara på väg åt det hållet mer och mer. Istället för en procentavgift på din lånesumma får du en fast avgift per månad som du betalar tillbaka. Qred grundades av Emil Sunvisson som har varit egenföretagare och entreprenör i över 15 år. Det gör att Qred har god erfarenhet av vad det innebär att vara egenföretagare och hur man kan lyckas att nå sina mål och förverkliga sina drömmar. Företagslånen har ett belopp intervall på mellan 10 000 kr – 500 000 kr, och som tidigare nämnts är lånen räntefria och fria från dolda avgifter.

Uppdaterad: 13.05.2020
10000 kr Lägstabelopp
500000 kr Högstabelopp
18 ar Åldersgräns
321 valde Qred
 • Utan UC
 • Företagslån
 • Betalnsanm. Ok

Lån från Qred är helt räntefria och fria från dolda avgifter. Du får istället en fast avgift varje månad som är baserad på kreditupplysningen som Qred gjort på ditt företag. Det är en individuell kontroll som inte tar in i beräkningarna vad de konventionella institutionerna anser.

Vissa av dessa lån är högkostnadskrediter

Om du inte följer betalningsplanen och betalar tillbaka krediten enligt avtal riskerar du att få en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Behöver du stöd? Kontakta då budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Uppgifter till var du skall vända dig finns på Hallåkonsument.se.

Om Qred

Måndag07:00-17:30
Tisdag07:00-17:30
Onsdag07:00-17:30
Torsdag07:00-17:30
Fredag07:00-17:30
LördagStängt
SöndagStängt
Hemsida:www.qred.se
Lanserades:2015
E-post:support@qred.se
Företagsinformation:Allabolag.se
Företagsnamn:Qred Företagslån AB
Orgnr559008-9800
Gata:Tulegatan 15
Stad:Stockholm
KreditupplysningUC
Telefonnummer:020–150 333
Sociala medier:
 • Personlig kundservice

 • Anmärkningar OK

 • Accepterar Swish

 • Ingen direktbetalning
 • Max 500 000kr
 • Företagslån med fast avgift
 • Utbetalning av lån
 • Grundkrav för att låna
 • Kundservice
 • Qred bloggen
 • Källor

Företagslån med fast avgift

Qred erbjuder företagslån utan krav på säkerhet, med en amorteringstid på 6, 9 eller 12 månader. Eftersom Qred inte har räntor eller startavgifter, lägger de på en fast avgift som är baserad på din företagsinformation vid kreditupplysning. Upplysningen sker genom UC och Creditsafe på företagets företrädare. I och med det påverkas inte företrädarens privata kreditvärdighet när företaget kollas.

Ansökan sker via hemsidan och du signerar avtalet med BankID. Du väljer hur mycket du vill låna och vilken amorteringstid som känns mest passande för dig. Därefter fyller du i formuläret med organisationsnummer, e-postadress och telefonnummer. Så länge detta sker under kontorstid dröjer beslutet vanligtvis bara upp till en timme. Qred kan komma att begära att få mer information om de anser att uppgifterna de har inte är tillräckliga eller fullständiga för att kunna ta ett beslut.

Utbetalning av lån

Efter det att låneansökan har accepterats och du har fått beslutet skriver du under med BankID. Därefter betalas ditt lån ut samma dag, förutsatt att det är under kontorstid. Qred behandlar varje låneansökan individuellt och gör en manuell bedömning baserat på relevant historik och godkänner lån för både nya och gamla företag.

Grundkrav för att låna

 • Ett aktiekapital på minst 500 000 kr för publika, eller minst 50 000 kr för privata företag
 • Godkänd revisor och personlig borgen
 • Aktiebok ska innehavas och vara offentlig
 • Aktiebolaget ska företrädas av en styrelse

Kundservice

Qred har en vision om en personlig kontakt och att göra låneprocessen mer mänsklig och simpel. På hemsidan finns det en utförlig FAQ där du hitta svar på de mest ställda frågorna. Under FAQ har du en undermeny där du kan sortera mellan olika kategorier: Allt, Ansök, Kostnader, Återbetalning, Om Qred och Övrigt.

Skulle du inte hitta svar på din fråga kan du alltid kontakta kundtjänst direkt. Öppettiderna är 07.00 – 17.30 varje vardag och du kan nå dem via telefon eller e-post. Telefonnumret är 020–150 333 och e-postadressen är support@qred.se. Det bästa är att ringa för att få en personlig kontakt med en kunnig representant. De är snabba, professionella och väldigt personliga i sitt bemötande och det känns som VIP-behandling när du lämnat supporten och fått hjälp med ditt

Qred bloggen

Ett av de bästa sätten att minska klyftorna mellan företag och kund är att kommunicera med varandra och Qred har en blogg på sin hemsida som är till för detta. Den innehåller bra information om ämnen som kan verka för stora att ge sig in på. Där finns personliga historier om kunder som lånat via Qred och därav lyckats få sitt företag att växa eller kickstarta sin karriär som egenföretagare. Det finns hela inlägg som enbart handlar om tips till dig som företagare och vad du kan göra för att på ett bättre sätt driva ditt bolag. Du kan hitta länkar till andra resurser, informationssidor och podcasts som kan hjälpa dig också.

Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0