Komplett Bank

Komplett Bank bank är en unik långivare på nätet som erbjuder så kallade flexibla lån. Det är ett privatlån som skiljer sig från traditionella onlinelån. Komplett Bank beviljar en låneram istället för ett specifikt belopp. Det innebär att man kan ansöka om en ram upp till 500 000 kr, och sedan har man möjlighet att ta ut så mycket pengar man behöver. Man behöver alltså inte använda hela lånet på en gång, utan kan ta ut lite i omgångar.

De erbjuder också flexibla återbetalningar. Allt som krävs är att man betalar ränta och aviavgift varje månad, det finns inga krav på amortering.

Komplett Bank gör en kreditupplysning via UC för att utvärdera vilken kreditram du kan komma att tilldelas. Det innebär att dom anpassar ditt lån efter dina ekonomiska förutsättningar. De beviljar inte lån om personen som ansöker har en betalningsanmärkning.

Uppdaterad: 11.01.2021
10.000 kr Lägstabelopp
500.000 kr Högstabelopp
20 ar Åldersgräns
495 kr Avgift
4,9-19,9% Ränta
242 valde Komplett Bank
 • Utan UC
 • Kontokredit
 • Betalnsanm. Ok

Exempel*: Låna 100 000 kr i 5 år. 8,90% ränta och 10,28% effektiv ränta. Du betalar tillbaka 126 971 kr under perioden (126 971 kr i kreditkostnad). Månadskostnad: 2 116 kr (ink amortering). Uppläggningsavgift 495 kr. I exemplet förutsätts att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp varje månad hela löptiden.

Vissa av dessa lån är högkostnadskrediter

Om du inte följer betalningsplanen och betalar tillbaka krediten enligt avtal riskerar du att få en betalningsanmärkning hos Kronofogden. Behöver du stöd? Kontakta då budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Uppgifter till var du skall vända dig finns på Hallåkonsument.se.

Om Komplett bank

Måndag09:00-16:00
Tisdag09:00-16:00
Onsdag09:00-16:00
Torsdag09:00-16:00
Fredag09:00-16:00
LördagStängt
SöndagStängt
Hemsida:https://www.komplettbank.se/
Lanserades:2012
E-post:kundeservice@komplettbank.no
Företagsinformation:Purehelp.no
Företagsnamn:Komplett Bank ASA
Orgnr998997801
Gata:Vollsveien 2A
Stad:Lysaker
KreditupplysningUC
Telefonnummer:08-403 096 00
 • Flexibla avbetalningar

 • Går att utöka sitt lånebelopp

 • Snabb ansökningsprocess

 • Hårda krav
 • Ej anmärkning(ar)
 • Ränta sätts efter ansökan
 • Lånevillkor
 • Flexibelt lån (kontokredit)
 • Ansökningsprocess
 • Kundservice
 • Källor

Lånevillkor

För att kunna få ett lån hos Komplett Bank så bör man i första hand vara informerad om gällande lagar och regler angående lån. Det innebär att Komplett Bank är skyldiga att göra en kreditvärdering på potentiella låntagare. Komplett Bank använder sig av Upplysningscentralen, vilket är det vanligaste alternativet hos väletablerade långivare. Till skillnad mot många andra långivare så tillåter inte Komplett Bank att du har en betalningsanmärkning.

Följande är villkor du måste uppnå för att kunna låna:

 • Du måste vara minst 20 år gammal vid ansökningstillfället
 • Du får inte ha några öppna skulder hos Kronofogden (skuldsaldo), eller hos inkasso
 • Du måste vara folkbokförd och boende i Sverige
 • Du får inte ha någon betalningsanmärkning

Ytterligare krav kan komma att ställas på din ansökan, speciellt om du vill låna större summor. Komplett Bank kan då komma att kräva att du skickar in kompletterande uppgifter, så som anställningsintyg och liknande.

Flexibelt lån (kontokredit)

Det lån som erbjuds hos Komplett Bank kallas för flexibelt lån. Det är ett blancolån som är anpassat efter låntagarens ekonomiska förutsättningar. Precis som med vanliga privatlån så kan ett flexibelt lån användas till i stort sett vad som helst.

Ansökningsprocess

Att ansöka om lån hos Komplett Bank är smidigt och görs helt och hållet via deras hemsida. De upplysningar som lämnas vid ansökningstillfället används för att göra en bedömning av dina ekonomiska förutsättningar och dina möjligheter att betala tillbaka lånet. Ofta lämnar Komplett Bank besked direkt om de kan godkänna en låneansökan eller ej. Om de godkänner ansökan får du också besked om vilken låneram du erbjuds.

Så här går ansökan till:

 1. Fyll i ansökan på hemsidan och legitimera dig med BankID
 2. Den signerade ansökan behandlas snabbt
 3. Beviljas lånat kan det betalas ut redan inom 24h.

Kundservice

Komplett Bank erbjuder kundtjänst via telefon och ett e-postformulär på hemsidan.

Telefonsupporten är öppen:

Måndag — Fredag

09:00 — 16:00

Telefonnummer: +46 (0)8 403 096 00

De har också en FAQ sektion på hemsidan där man kan få svar på de vanligaste frågorna som kan komma att dyka upp under ansökningsprocessen.

Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0