Compari

Uppstickare som utmanar marknaden!

Compari är en ledande låneförmedlare som specialiserar sig på att ge privatpersoner möjligheten att jämföra lån på ett transparent och rättvist sätt. Namnet Compari speglar deras dedikation till att hjälpa privatpersoner att hitta och jämföra de bästa lånealternativen på marknaden. Med deras omfattande tjänst, som de kallar ’Jämförelsetjänsten’, erbjuder de tillgång till ett brett utbud av lån från över 40 pålitliga banker och långivare, inklusive utan uc-förfrågningar. Compari strävar efter att göra låneansökningsprocessen så enkel och snabb som möjligt, samtidigt som de säkerställer att du får de mest fördelaktiga och anpassade låneerbjudandena baserade på din individuella ekonomiska situation.

Innehåll

  Om Compari

  Compari, etablerad som en framträdande låneförmedlare, har sitt ursprung i Stockholm och har sedan sin lansering vuxit stadigt. Deras verksamhet har expanderat genom åren tack vare deras engagemang för att tillhandahålla en tjänst som gör det enkelt för kunder att jämföra och hitta de mest fördelaktiga lånealternativen. Compari värderar transparens och rättvisa högt i allt de gör, och det återspeglas i deras samarbeten med pålitliga partners som Sambla, Enklare och Klara Lån. De förstår vikten av ansvarsfullt lånande och uppmuntrar sina kunder att proaktivt kontakta dem eller respektive långivare om de stöter på ekonomiska svårigheter. Compari’s mål är att erbjuda stöd och rådgivning för att undvika ekonomiska komplikationer, och därigenom bidra till en sundare och mer hållbar ekonomisk framtid för sina kunder.

  Snabbfakta om Compari

  Lägsta belopp 2.000 kr
  Högsta belopp 600.000 kr
  Ränta 3,01% – 29,95%
  Effektiv ränta 3,01% – 29,95%
  Löptid 1-240 månader
  Kreditupplysning Bisnode/UC
  Accepterar anmärkningar Nej
  Åldersgräns 18 år
  Inkomstkrav 120 000 kr
  Anställningsform fr. Arbetssökande
  Utbetalningstid 0-1 bankdagar
  Identifiering BankID
  Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 150 000 kr med en löptid på 12 år , en nominell ränta på 6,4 % utan uppläggnings- eller aviavgifter blir den effektiva räntan 6,59 %. Totalkostnad: 215 282 kr eller 1 495 kr/månad (144 avbet.). Återbetalningstiden är 1–20 år. Effektiv ränta varierar mellan 3,01 % och 29,95 %.

  Det här är en högkostnadskredit

  Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

  Grundkrav vid kreditansökan

  • Svenskt personnummer
  • Svensk folkbokföringsadress
  • Mobilt BankID
  • Svenskt bankkontonummer
  • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden
  • Inga utmätningsförsök senaste tre åren
  • Ingen skuldsanering

  Kundtjänst

  Compari står ut som en låneförmedlare genom sitt fokus på att skapa en balans mellan kreditgivare och låntagare. Till skillnad från Fairlo, som erbjuder en plattform för sina kunder att hantera sina ärenden genom ’Mina Sidor’ där kunder kan göra uttag, insättningar, och ändra betalningsuppgifter, koncentrerar Compari sin verksamhet på att förmedla lån. Medan Fairlo lägger vikt vid att göra det enkelt för sina kunder att kontakta dem via chatt, telefon eller e-post, fokuserar Compari på att sammanföra kunder med ett brett utbud av lånerbjudanden från olika långivare, inklusive Sambla, Enklare och Klara Lån. Comparis tjänst är utformad för att ge kunderna möjlighet att jämföra olika lån och välja det som bäst passar deras ekonomiska situation, vilket återspeglar deras strävan efter transparens och kundnöjdhet.

   

  Kundtjänst

  Bolagsnamn Compari
  Hemsida Compari.se
  Gata Toldbodgade 51, 3
  Postnummer TV1253
  Stad Köpenhamn
  E-post info@compari.se
  Orgnr DK35857575
  Måndag 09:00-17:00
  Tisdag 09:00-17:00
  Onsdag 09:00-17:00
  Torsdag 09:00-17:00
  Fredag 09:00-17:00
  Lördag Stängt
  Sändag Stängt

  Räntor och avgifter

  Compari, i sin roll som låneförmedlare, strävar efter att erbjuda sina kunder transparenta och rättvisa lån genom att samarbeta med flera långivare. Till skillnad från långivarna, som erbjuder krediter med en ränta baserad på det nyttjade beloppet och ytterligare kostnader vid försenade betalningar, fokuserar Compari på att hjälpa kunder jämföra olika låneerbjudanden. Genom Compari kan kunder se en mångfald av räntor och villkor från olika långivare, vilket ger dem möjlighet att hitta ett lån som passar deras ekonomiska situation bäst. Detta innebär att kunder kan få en översikt över potentiella räntor och effektiva räntor på olika lånebelopp, samt förstå eventuella avgifter som kan tillkomma, såsom dröjsmålsräntor, baserat på långivarnas specifika villkor. Comparis mål är att göra låneansökningsprocessen så enkel och transparent som möjligt, med fokus på att ge kunden de bästa möjliga alternativen.

  Avgifter

  Uppläggningsavgift 0 kr
  Autogiroavgift 0 kr
  Aviavgift 0 kr
  Påminnelseavgift 0 kr
  Inkassoavgift 0 kr

  Smidig lånprocess och effektiv handläggning

  Compari skiljer sig från långivarna genom att erbjuda en tjänst som fokuserar på att jämföra lån snarare än direkt utlåning. Men de långivare som Compari samarbetar med är kända för sina smidiga & snabba processer och förmågan att behandla ansökningar och betala ut lån i realtid dygnet runt. Compari fokuserar på att tillhandahålla en effektiv och användarvänlig plattform där kunder kan jämföra låneerbjudanden från olika långivare. Comparis tjänst syftar till att göra det enkelt för kunder att hitta lån som bäst passar deras behov, med information och erbjudanden som är tydligt presenterade för att underlätta välgrundade finansiella beslut.

  Säkerhet

  Kryptering SSL
  FI licens DK CVR
  Trustpilot
  Bolagsuppgifter Det Centrale Virksomhedsregister
  Founded 2022

  Erik Jansson

  Erik har en kandidatexamen inom ekonomi och har under de senaste 8 åren arbetat med internetmarknadsföring.
  Uppdatering: 2024-04-25
  Publicering: 2023-11-20