Anyfin

Anyfin erbjuder en unik lånetjänst i jämförelse med andra långivare. De ger nämligen inte ut några kontantlån, utan löser endast in existerande skulder och krediter. De riktar sig till de som har tidigare skulder och krediter med höga räntor. Syftet med tjänsten är att sänka kundernas nuvarande lånekostnader genom att köpa loss skulderna. Ansökningsprocessen är enkel och endast en kreditupplysning görs via UC.

För att ansöka om ett lån hos Anyfin kan man fota en faktura och skicka bilden via email, messenger eller deras egna app. De godkänner ansökan även om du har en betalningsanmärkning, om betalningsanmärkningen är över 6 månader gammal. De har också inga krav på anställning eller inkomst.

Anyfin erbjuder att omfinansiera lån från 1 000 kr till 100 000 kr. Tjänsten sköter kontakten med din gamla långivare, så det enda du behöver göra är att godkänna det nya lånet hos Anyfin med BankId.

Uppdaterad: 11.03.2019
1.000 kr Lägstabelopp
100.000 kr Högstabelopp
18 ar Åldersgräns
3,95-24,95 % Ränta
81 valde Anyfin
 • Utan UC
 • Kontokredit
 • Betalnsanm. Ok

Om Anyfin

Måndag24 timmar
Tisdag24 timmar
Onsdag24 timmar
Torsdag24 timmar
Fredag24 timmar
Lördag24 timmar
Söndag24 timmar
Hemsida:https://anyfin.com/se
E-post:hello@anyfin.com
Företagsinformation:Allabolag.se
Företagsnamn:Anyfin AB
Orgnr559094-8005
Gata:Vattugatan 17
Stad:Stockholm
KreditupplysningUC
Telefonnummer:08 665 60 60
Sociala medier:
 • Låga räntenivåer

 • Anmärkningar godtas

 • Ingen startkostnad

 • Går ej att baka ihop krediter
 • Endast omfinansiering
 • Går ej att förlänga eller korta ner betalningstiden
 • Lånevillkor
 • Omfinansiering
 • Hur du ansöker om lån
 • Kundtjänst
 • Källa

Lånevillkor

För att ansöka om ett omfinansieringslån hos Anyfin finns det vissa krav som man måste uppfylla. Värt att notera är att Anyfin inte ställer några krav varken på anställning eller inkomst, vilket skiljer tjänsten åt från andra långivare. De här är kraven du måste uppfylla för att få en omfinansiering:

 1. Du måste vara över 18 år.
 2. Du måste vara bosatt och skriven i Sverige.
 3. Det är OK om du har en gammal betalningsanmärkning, men den måste vara över 6 månader gammal och du får inte ha något öppet skuldsaldo (obetalda skulder) hos Kronofogden.

Även om Anyfin inte har några krav på inkomst så kommer de att göra en kreditprövning innan de beviljar ett lån. Långivare är enligt svensk lag skyldiga att pröva en låntagares kreditvärde innan de beviljar lån och Anyfin använder sig av UC (Upplysningscentralen) när du ansöker. Har du betalningsanmärkning innebär det att du får en högre ränta, speciellt om du också saknar stadig inkomst.

Omfinansiering

Hos Anyfin kan man omfinansiera existerande skulder och gamla lån. Tjänsten är i första hand till för att lösa ett eller flera mindre lån. Belopp man kan omfinansiera är 1 000 kr – 100 000 kr.

Exempel*: Låna 10 000 kr i 12 månader. 5,95% ränta och 12,91% effektiv ränta. Du betalar tillbaka 10 673 kr under perioden (10 673 kr i kreditkostnad). Månadskostnad: 889 kr (ink amortering).

Hur du ansöker om lån

Såhär går du till väga för att ansöka om en omfinansiering hos Anyfin:

 1. Börja med att ta ett foto, en pdf-fil eller en en skärmdump på en faktura som du önskar omfinansiera.
 2. Efter att du har skickat fakturan till Anyfin via e-mail, messenger eller appen, får du erbjudanden om omfinansiering som du kan överväga i lugn och ro.
 3. Välj det alternativ som passar dig bäst, och signera med BankId.
 4. När avtalet är klart kommer din faktura att betalas av Anyfin och din skuld blir på så sätt flyttad till dom. Det tar vanligtvis 2-3 arbetsdagar.

Kundtjänst

Anyfin erbjuder kundsupport både på messenger, mail, telefon och på en livechatt. Chatten är öppen 24/7 vilket gör att du snabbt kan få svar när som helst på dygnet, året runt. Men om du använder chatten sent på kvällen eller natten dröjer det längre tid att få svar, än om du kontaktar kundservice under dagtid.

Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0