Sms lån med direkt utbetalning till Danske Bank

Danske Bank är relativt nya på den svenska marknaden, och du som letar efter ett sms-lån eller snabblån med direktutbetalning har inte den mest lämpliga banken för ändamålet, då det bara är ett fåtal långivare som kan erbjuda snabba utbetalningar av lån.

Här nedan kan du jämföra de långivare som erbjuder direktbetalning till Danske Bank.

Uppdaterad: 07.01.2019
  • Snabblån med Danske Bank

Snabblån med Danske Bank

Alla långivare kan såklart betala ut lånet till Danske Bank, men inte via en direktbetalning. Överföringen till din bank tar 1 eller 2 bankdagar innan du ser pengarna på ditt konto. Och hela tanken bakom snabblån är ju att det ska kunna gå blixtsnabbt att få pengarna.

Men trots allt finns det några långivare som kan lösa det, och du hittar dem längst ner på denna sidan. Direktbetalningar till Danske Bank kan ske både kvällar och helger, under förutsättning att:

  • Du har ett privat bankkonto hos Danske Bank.
  • Du ansöker under de tider kontoret är öppet, och ansöker i god tid före stängningsdags, så att din låneansökan hinner behandlas.
  • Du har någon form av e-legitimation så att du kan identifiera dig och skriva under låneansökan online. Detta sker enklast med hjälp av BankID, antingen mobilt BankID eller via fil på datorn.
Nocredit.se

Nocredit.se

Totalt: 0 röster. Betyg: 0